arkadaşlar ben çok ciddi olarak seneye öğrenimimi lomonosov da yapmayı düşünüyorum..economics okumayı düşünüyorum ama business admin. de olabilir karar vermedim henüz...acaba daha önceden ya da şu anda öğrenimini bu üniversitede yapan biri varsa bana msnden veya icq dan ya da gtalkdan hiçfarketmez bi 20 dksını ayırabilir mi gerçekten bazı şeyleri sormam lazım emin olmak için..günün hersaati uygunum konuşmak için..
benim bu üniversiteye gitmek isteme sebebim össden düşük puan aldığımdan değil geçen sınavda 350 civarı bi puan almıştım istediğim yer olmamıştı bu sene tekrar hazırlanıyorum..tek isteğim lisans öğrenimimi en iyi şekilde tamamlamak..ve rusça öğrenmek

..
bunun dışında herkesin yararlanması için sormak istediğim bi kaç şey var
1-)bu üniversite için verdiğim yıllık 10000 dolar öğrenim ücretine değecek bi eğitim alabilecek miyim ?
2-)yurtlar nasıl yurt ücretleri ortalama ne kadar?yurtlardaki sistem ve yerleştirme nasıl işliyor internet var mı ?
3-)herkes moskovanın pahalı bi şehir olduğunu söylüyor doğrudur..bana 400 dolar para yeter mi cep harçlığı olarak..bu parayla sürünür müyüm ortalama bi hayat mı yaşarım nedir bunu merak ediyorum..
4-)ben bu okula başvurduğumda kabul edilme ihtimalim nedir geri çevrilme durumum var mıdır varsa tahminen ne kadardır ve neye göre geriçevirirler (bütün gerekli şartları pasaport askerlik lise diploması fotoğraf sağlık testleri ücret vs. hepsini düzgün bir biçimde teslim ettiğimi varsayıyorum)
5-)lütfen bu üniversitede okuyan biri benle konuşsun

...
şimdiden çok teşekkürler vereceğiniz bilgiler için ...iyi akşamlar