RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 4:20 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 39 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Pzr Eyl 16, 2007 4:02 pm 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

ama işe iyi yönden de bakmak gerekir, moskova metrosuna hayran kaldım çok büyük,çok harika işte.
şehir merkezi de çok güzel , henüz kızılmeydanı göremedim çünkü kapattılar,iskoçlar filan geldi konser galiba,açılsın da gideyim meydana...

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Pzt Eki 29, 2007 1:25 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

merhaba, ben baran, kazan devlet universitesinde dilokuyorum, kazan da köpeğimle beraber yaşıyorum.. kendiside turktur.. burayı seviyorum ve 4 ayda cok alıştım..tanışmak isteyenler burdan veya e mail adresimden ulasabilir..

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Pzt Kas 05, 2007 10:19 am 
Site Admin
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Merhaba Baran. Lütfen ayrı bir konu açarak bu konu altında bizimle orada ki hayatını, eğitimini anlat ve deneyimlerini paylaş.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Cmt Kas 10, 2007 10:25 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

arkadaslar merhaba
ben yaklasik 1 senedir rusca ogreniyorum..3 ay kadar da moskovaya gidip hem pratik yapmak hem kursa devam etmek niyetindeyim..
is dolayisiyla hep gidip geldigim bi yer moskova ve petersburg..
yalniz ben hep 3-4 gun bilemediniz 1 hafta kaldigim icin turistik vizeyle geliodum..
2 hafta sonra ordayim ordayim ve biraz gec olsa da aklima bisey takıldi bilgisi olan arkadaslar fikirlerini soylerse sevinirim..

simdi ben ogrenci vizesiyle ugrasmamak ve acentalalara da cok fazla para odemek istemedigimden 3 aylik ticari vize alıyorum ve onla gelicem..
acaba bu vizeyle giriste soran olur mu nerde calisiyosun v.s diye sorarlar mi ? ruslar ters adamlar biliyosunuz kac kere pasaportu yirtik oldugundan giris yapamiyip ilk ucakla turkiyeye geri gonderilen kisi gordum..3 ay diye gidip aksama istanbula donmek karizma cizici olur biraz )))

2. sorum bu vizeyle nasıl registration yaptirabilirim ev kiraliyip orada kalicam ama ev sahipleri sanırım vergi odememek icin beni register ettirmek istemiyceklerdir.. ? acaba registirationi kaldigim evi gostererek mi yapmam gerekiyo yoksa 50 dolar karsiligi v.s registiration yapan yerler varmis sanırım orda yaptirsam da olur mu?olursa boyle bir yer bilen var midir?

3.sorum guvenilir bir emlakci bilen var midir?

yani dert cok yardimci olan olursa sevinirim.. :)

saygilarimla..

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Cmt Kas 10, 2007 10:30 pm 
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kullanıcı avatarı

icantplaythepiano yazdı:
arkadaslar merhaba
ben yaklasik 1 senedir rusca ogreniyorum..3 ay kadar da moskovaya gidip hem pratik yapmak hem kursa devam etmek niyetindeyim..
is dolayisiyla hep gidip geldigim bi yer moskova ve petersburg..
yalniz ben hep 3-4 gun bilemediniz 1 hafta kaldigim icin turistik vizeyle geliodum..
2 hafta sonra ordayim ordayim ve biraz gec olsa da aklima bisey takıldi bilgisi olan arkadaslar fikirlerini soylerse sevinirim..

simdi ben ogrenci vizesiyle ugrasmamak ve acentalalara da cok fazla para odemek istemedigimden 3 aylik ticari vize alıyorum ve onla gelicem..
acaba bu vizeyle giriste soran olur mu nerde calisiyosun v.s diye sorarlar mi ? ruslar ters adamlar biliyosunuz kac kere pasaportu yirtik oldugundan giris yapamiyip ilk ucakla turkiyeye geri gonderilen kisi gordum..3 ay diye gidip aksama istanbula donmek karizma cizici olur biraz )))

2. sorum bu vizeyle nasıl registration yaptirabilirim ev kiraliyip orada kalicam ama ev sahipleri sanırım vergi odememek icin beni register ettirmek istemiyceklerdir.. ? acaba registirationi kaldigim evi gostererek mi yapmam gerekiyo yoksa 50 dolar karsiligi v.s registiration yapan yerler varmis sanırım orda yaptirsam da olur mu?olursa boyle bir yer bilen var midir?

3.sorum guvenilir bir emlakci bilen var midir?

yani dert cok yardimci olan olursa sevinirim.. :)

saygilarimla..

Ticari vizeyle gelseniz sorun çıkmaz ama size benden bir tavsiye eğer ki okuldan yada yurttan size öğrenci belgesi tanımlı yada niteliğinde bir belge verirlerse , bunu polise sunmayınız yoksa ticari vize ve belge ne iş die rüşvet isteyebilirler. (Hoş her şekilde istiyorlar ama ..)

2)Vizeyi çıkaran şirketinize danışın muhakka burda size önerebilicek bir şirketleri vardır

3) Emlakçı sorununuz için ben size özel mesajla birkaç link ve telefon numarası bildieceğim şimdilik bu şekılde yardımcı olabilirim

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Saratov Devlet Universitesi
MesajGönderilme zamanı: Prş Ara 06, 2007 7:39 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

merhabalar ben saratov devlet universitesinde Bilgisayar Muhendisligi bolumunde 2. sinif olarak okuyorum saratovda ogrenim goren ve ogrenim gormek isteyen kisilerle gorusebiliriiz tesekkurler...

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: murat
MesajGönderilme zamanı: Çrş Haz 11, 2008 6:03 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

merhaba erkancım.ben murat,aksaraylıyım.5yıldır rusyada olup,2 aydır moskovadayım.ben burda ınsaat muhendıslıgı okumayı dusunuyorum.ama hangı unıversıtelerde bu bolum var?yada ınsaat muh fakultesınde okuyan tanıdık turk arkasdaslar var mı? sevgıler.....

8 926 799 48 16

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: Rusya'da okuyanlar burada tanışıyor
MesajGönderilme zamanı: Cmt Haz 14, 2008 8:49 am 
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

bende 2008-2009 eğitim yılında novgorod state unıvercıtye geliorm eczacılık okumaya bana yakın arkadaslar varsa eğer yardımcı olurlarsa sevinirim...

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: Rusya'da okuyanlar burada tanışıyor
MesajGönderilme zamanı: Prş Eyl 11, 2008 11:07 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

mrb ben ertan 2008 2009 senesinde bende rusyada okuyacagım voronezh de...

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 39 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: