arkadaslar merhaba
ben yaklasik 1 senedir rusca ogreniyorum..3 ay kadar da moskovaya gidip hem pratik yapmak hem kursa devam etmek niyetindeyim..
is dolayisiyla hep gidip geldigim bi yer moskova ve petersburg..
yalniz ben hep 3-4 gun bilemediniz 1 hafta kaldigim icin turistik vizeyle geliodum..
2 hafta sonra ordayim ordayim ve biraz gec olsa da aklima bisey takıldi bilgisi olan arkadaslar fikirlerini soylerse sevinirim..
simdi ben ogrenci vizesiyle ugrasmamak ve acentalalara da cok fazla para odemek istemedigimden 3 aylik ticari vize alıyorum ve onla gelicem..
acaba bu vizeyle giriste soran olur mu nerde calisiyosun v.s diye sorarlar mi ? ruslar ters adamlar biliyosunuz kac kere pasaportu yirtik oldugundan giris yapamiyip ilk ucakla turkiyeye geri gonderilen kisi gordum..3 ay diye gidip aksama istanbula donmek karizma cizici olur biraz )))
2. sorum bu vizeyle nasıl registration yaptirabilirim ev kiraliyip orada kalicam ama ev sahipleri sanırım vergi odememek icin beni register ettirmek istemiyceklerdir.. ? acaba registirationi kaldigim evi gostererek mi yapmam gerekiyo yoksa 50 dolar karsiligi v.s registiration yapan yerler varmis sanırım orda yaptirsam da olur mu?olursa boyle bir yer bilen var midir?
3.sorum guvenilir bir emlakci bilen var midir?
yani dert cok yardimci olan olursa sevinirim..
saygilarimla..