|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 9:03 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 9 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Selooo
|
Mesaj Başlığı: Rusya da üniversiteler ilgili yardımlarınızı beklliyorum... Gönderilme zamanı: Pzt Şub 26, 2007 5:02 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
Kayıt: Pzt Şub 26, 2007 4:45 pm Mesajlar: 5 Konum: istanbul
|
|
Arkadaşlar henüz bu forumlarda yeniyim...Ama bu forumlarda bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler...gerçekten Rusyada okumak isteyen biri olarak çok faydalandım...Öncelikle şehir ve üniversite konusunda kararsızım ama uluslararası ilişkiler okumak istiyorum...Bide tabiiki ekonomik bir okul ve ekonomik bir şehir olmalı...Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum...Birde bu bölümle ilgili İngilizce eğitim veren okullar var mı? bu konudada bilgisi olan sakınmasın lütfen
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
CihadPitt
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Cmt Mar 10, 2007 5:07 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
Slm ben su anda petersburgda dil egitimi aliyorum seneye lisansa baslicam istersen mail adresimden bana ulasabilirsin sorularini cevaplayabilirim Oncelikle ekonomik bir sehir ariyorsan Moskovayi dusunme Petersburg senin icin en iyisi olacaktir. Petersburga yasam pek pahali degil Istanbuldan biraz daha ucuz bir sehir dusun. Ingilizce egitim veren okullar var ama tavsiye etmem Universte Ucretleri 2000 ila 4000 dolar arasinda degisir (senelik)
En son CihadPitt tarafından Cmt Haz 14, 2008 6:07 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Erkin
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Cmt Mar 10, 2007 9:26 pm |
|
Kayıt: Sal Kas 22, 2005 11:52 pm Mesajlar: 897 Konum: Marmaris
|
|
Uluslararası İlişkiler bölümü şuanda Rusya'da sadece Moskova'da Touro Üniversitesi'nde var diye biliyorum..
Tavsiyem Rusya'da Rusça okumanızdır.
_________________ http://RUSYADAYIZ.biz
Genç ve hep genç kalanların RUSYA PORTALI
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
CihadPitt
|
Mesaj Başlığı: Re: Rusya da üniversiteler ilgili yardımlarınızı beklliyorum... Gönderilme zamanı: Pzt Mar 17, 2008 3:32 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
merhabalar forma uzun bi süre uzak kaldım su anda 1. sınıf ta okuyorum bu arada Uluslar arası iliş. bolumu petersburgda politeknik üni. de var
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Erkin
|
Mesaj Başlığı: Re: Rusya da üniversiteler ilgili yardımlarınızı beklliyorum... Gönderilme zamanı: Prş Mar 20, 2008 9:16 pm |
|
|
|
Mesajım eksik kalmış biraz.. Eğitim dili tamamen İngilizce olarak sadece Uluslararası İlişkiler bölümü yalnızca Touro'da var bildiğim kadarıyla.
Yıllık 245 000 ruble. O da 10 000$ civarı bir şey yapıyor.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
CihadPitt
|
Mesaj Başlığı: Re: Rusya da üniversiteler ilgili yardımlarınızı beklliyorum... Gönderilme zamanı: Cum Mar 21, 2008 4:42 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
Benim tavsiyem ingilizce okumamanızdır arkadaslar rusyadan türkiyeye gotureceğiniz en güzel şey RUSÇA
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Erkin
|
Mesaj Başlığı: Re: Rusya da üniversiteler ilgili yardımlarınızı beklliyorum... Gönderilme zamanı: Sal Mar 25, 2008 5:17 am |
|
|
|
Rusya'da İngilizce üniversite okumuş biri olarak benim tavsiyem de aynı olacaktır.
Rusya'da Rusça okunur.
Fakat arkadaş İngilizce okumak istediğini söylediğinden buna ilişkin bilgileri verdim.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
06_DEMiR
|
Mesaj Başlığı: Re: Rusya da üniversiteler ilgili yardımlarınızı beklliyorum... Gönderilme zamanı: Pzr Eyl 21, 2008 5:37 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
arkadaslar meraba bana rusya universiteleri hakkında bılgı verecek varsa sevınırım petersburg olabılırım ben bılgısayar muhendıslıgı ıstıyorum burada yapmam gereken neler ucretı ne kadar rusca ıstıyorum hazırlık okuyacam kac ayda gıdebılırım acıl cvp?
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
josef_06
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Çrş Kas 19, 2008 1:15 pm |
|
 |
| Üye |
 |
|
|
STORK TOURS YURT DISI EGITIM.RUSYADA EKONOMIK UCRETLERLE RUSCA ÖGRENMEYE HAZIRMISINIZ? STORK YURT DISI EGİTİMİ 3 AYLIK DİL EGİTİMİ 2875 $ 6 AYLIK DİL EGİTİMİ 3525 $ BU ÜCRETLERE DAHİL OLAN HİZMETLER:Kurs+Konaklama+Davetiye+Vize+Sigorta+Tüm Transfer Giderleri+Evrak Tercümesi+Moskowa Gezisi+Danışmanlık+GİDİŞ DÖNÜŞ UÇAK BİLETİ. Tüm Masraflar Dahil STORK YURT DIŞI EGİTİM MEŞRUTİYET CADDESİ 11/1 SEMA HAN KIZILAY/ANKARA TEL :0312/425 10 52 FAX :0312/425 60 06 E MAİL :info@storktours.com YESARİ YUSUF ÖZCAN:0506 309 07 97 MSN ADRES:josef_1881@hotmail.com ACENTAMIZ TÜRSAB A (TÜRİZİMCİLER BİRLİGİNİN ÜYESİ) OLUP A GRUBU SEYAHAT ACENTASIDIR.SİRKETİMİZ 5 YILDIR FALİYET GÖSTERMEKTEDİR.DALINDA UZMANDIR.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 9 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|